Σελίδα 1 από 1

Δυσκοιλιότητα στην Παιδική Ηλικία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 31, 2012 5:37 pm
από lena
Μήνυμα - σε ηλικια 8 μηνων μου διεγνωσθη συγγενες μεγακολον επειτα απο τη διαδικασια της βαριουχου ακτινοβολιας .Στα 30 μου βρεθηκα με Ca παχεος επιπεδο Β1 κατα Αstler-Coller,εγινε μονο χειρουργειο και πλεον εκλεισα τα 4 ετη,χωρις κληρονομικοτητα.η κορη μου ειναι 6 ετων σημερα και ενεργειται μερα παρα μερα,με δυσκολια,παρολη την καλη της διατροφη.να ναησυχω για το μελλον?

Re: Δυσκοιλιότητα στην Παιδική Ηλικία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Ιούλ 31, 2012 5:38 pm
από iator
Αγαπητή Κα

Οι περισσότερες περιπτώσεις Hirschprung είναι σποραδικές. Αγαγγλιονώσεις μεγάλου τμήματος εντέρου ή ολικές σχετίζονται ισχυρά με οικογενή προδιάθεση. Η σχέση αγοριών/κοριτσιών είναι 4:1

Η διερευνητική βιοψία ορθού της μικρής θα έλυνε κάθε απορία ειδικά τώρα που γίνεται με την ειδική κάψουλα-υπόθετο χωρίς τη χρήση αναισθησίας και χειρουργείου.

Ένα μικρό ιστοτεμάχιο λαμβάνεται από το ορθό με τη βοήθεια της ειδικής λαβίδας βιοψίας, ανώδυνα στο ιατρείο το οποίο και εξετάζεται στο μικροσκόπιο για την ανίχνευση της πάθησης.

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού σε ενα από τα παρακάτω τηλ ή μέσω email αναφέροντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού, το κινητό σας τηλέφωνο και την πόλη (Αθήνα, Θεσσαλονίκη,Λάρισα) που επιθυμείτε να με δείτε.

Με εκτίμησηΜαρινόπουλος Γιάννης
Παιδοχειρουργός
Μέλος της Ελληνικής κ Ευρωπαικής
Παιδοχειρουργικής Εταιρείας
Ε.Αμύνης 32α
54621 Θεσσαλονίκη
τηλ 2310240697
κιν. 6946452138 email:imarinopulos@doctors.org.uk
http://alldoctorsmess.blogspot.com